Geen categorie

Home » Geen categorie

PreGo Tips!

Niets gevonden...

E-learning

Niets gevonden...

Tools

Niets gevonden...

Nieuws

In memoriam: Ronald Geelen

7 juni 2023

Begin april overleed Ronald Geelen. Hij was vanaf het begin bij Gezond & Zeker betrokken. Als je aanwezig was op een van de Gezond & Zeker dagen heb je hem vast gezien of ontmoet. Hij kwam vaak op zijn motor. Jarenlang zette hij zich met veel passie in voor zorgmedewerkers èn voor cliënten. Hij zag dat ze niet zonder elkaar konden en had altijd aandacht voor beiden. Al zijn teksten, de workshops, zijn inbreng bij e-learningmodules, de agressie-pocket en nog heel veel meer waren daarvan doordesemd.

Een uitverkochte Regiodag in Deventer

7 juni 2023

Afgelopen dinsdag 16 mei vond de Gezond & Zeker Regiodag Deventer plaats. Het was een bijzondere editie, want hij was volledig uitverkocht. Ruim 200 ergo- en veiligheidscoaches kwamen naar de Schouwburg in Deventer voor een dag vol kennisdelen over fysieke belasting, agressie en werkbalans. De organisatie kijkt tevreden terug op een geslaagd evenement!

BlijfGezond Boekje beschikbaar!

7 juni 2023

Het BlijfGezond Boekje, vol praktische tips over hoe je als zorgverlener gezond kunt blijven, was een enorm succes. In korte tijd zijn er 10.000 exemplaren verspreid en daarmee was de voorraad op. Daar had niemand op gerekend. Het goede nieuws is nu dat Gezond & Zeker een tweede druk heeft uitgegeven.

1