Home » Een uitverkochte Regiodag in Deventer

Een uitverkochte Regiodag in Deventer

Afgelopen dinsdag 16 mei vond de Gezond & Zeker Regiodag Deventer plaats. Het was een bijzondere editie, want hij was volledig uitverkocht. Ruim 200 ergo- en veiligheidscoaches kwamen naar de Schouwburg in Deventer voor een dag vol kennisdelen over fysieke belasting, agressie en werkbalans. De organisatie kijkt tevreden terug op een geslaagd evenement!

De Gezond & Zeker Regiodag werd georganiseerd in samenwerking met regionale werkgeversorganisatie WGV Zorg en Welzijn. De dag stond in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers. Bezoekers konden in twee workshoprondes kiezen uit zeven verschillende workshops rond de thema’s fysieke belasting, agressie en werkdruk/werkbalans. Zo vonden er een workshops plaats over veerkracht, lastig en dwingend gedrag, het meekrijgen van collega’s bij innovaties en positief motiveren. 

De Hulpmiddelenmarkt was ook goed gevuld met leveranciers uit het veld. Maar liefst 16 leveranciers waren aanwezig om hun laatste innovaties te presenteren aan de deelnemers. Zij konden demonstraties volgen en zo de verschillende producten en diensten uitproberen. De Regiodag werd gezamenlijk afgesloten met het Spiegeltheater, waar ter plekke en samen met het publiek een musical van de leerzame dag werd gemaakt. We danken iedereen die aanwezig was voor het enthousiasme en de bijdrage!

Gezond & Zeker is een initiatief van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus. Kijk op www.regioplus.nl voor meer informatie.