Home » Webapp Huis van Werkvermogen

Webapp Huis van Werkvermogen

Met de webapp Huis van Werkvermogen kun je op teamniveau ontdekken hoe inzetbaar jouw medewerkers het team vinden. Het is een hulpmiddel voor teams om met elkaar in gesprek te gaan over hun duurzame inzetbaarheid. In het Huis van Werkvermogen worden factoren omschreven die invloed hebben op de inzetbaarheid van medewerkers. Daarnaast helpt deze webapp organisaties om het thema duurzame inzetbaarheid ‘handen en voeten’ te geven.

Teamresultaat

De digitale vragenlijst Huis van Werkvermogen is speciaal ontwikkeld om te gebruiken tijdens teambijeenkomsten. Daarbij gaat het om de ‘kijk’ van teamleden op onderdelen van duurzame inzetbaarheid binnen het team. Zoals gezondheid en competenties, maar ook waarden en arbeid. Deze digitale vragenlijst is ook geschikt voor zelfsturende teams.

Door middel van de webapp beoordelen teamleden de inzetbaarheid van hun team aan de hand van 10 vragen. Het teamresultaat dat hier uitkomt wordt visueel weergegeven en is de basis voor het teamgesprek. De app is vrij toegankelijk en gemakkelijk in gebruik.

Instructies
Veelgestelde vragenlijst (FAQ)                             
Maak een sessie aan