Home » Vitaliteitspitch

Vitaliteitspitch

Met de vitaliteitspitch kun je op een inspirerende manier te weten komen hoe je gezond kunt leven. Daarnaast kom je te weten hoe jouw medewerkers gezond kunnen leven. Er is zowel een pitch voor medewerkers als een voor managers.

Voor medewerkers

Met de pitch voor medewerkers kun je op een inspirerende manier te weten komen hoe je gezond kunt leven. Het doen van deze pitch kost ongeveer 15 minuten. Klik hier om de pitch te starten.

Voor managers

Je wil graag snel, gericht en goed geïnformeerd worden over vitaliteitsbeleid? De vitaliteitspitch is een interactief instrument dat je in 5 minuten helpt om het beleid op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid te analyseren en op orde te krijgen. Door antwoord te geven op de stellingen weet je welke kansen je pakt en nog laat liggen op het gebied van vitaliteit.

Elf korte filmpjes geven je uitleg en tips. Je kunt direct aan de slag! Indien je de antwoorden bij wil houden en eventuele notities wil noteren, kun je daarvoor het onderstaande werkdocument gebruiken.

Klik hier om naar de vitaliteitspitch te gaan.

Klik hier voor het werkdocument.

Wilt u de vitaliteitspitch bekijken op een Apple iPad, iPad mini of iPhone? Klik dan hier: wgv.free-learning.nl/html5.html.