Home » PreGo! Tip – Zin in een Virtual Summit over gezond werken?

PreGo! Tip – Zin in een Virtual Summit over gezond werken?

Het is altijd inspirerend om te zien hoe internationaal wordt gewerkt aan gezonde arbeidsomstandigheden. Het handige is dat je dat tegenwoordig ook gewoon thuis en op een voor jou passend moment kunt doen. Een van de grotere internationale events is nu ook volledig digitaal te volgen.

Van 16-19 april aanstaande is de Virtual Summit over ergonomie in de zorg en het bevorderen van de mobiliteit van cliënten. Het thema is ‘Using Lessons From The Past To Inform The Future!’ . De eerste dag gaat over hoe je een preventieprogramma start of aanstuurt. De andere drie dagen zijn praktischer ingestoken: je kunt je voor de eerste dag of voor de andere drie dagen (en natuurlijk ook voor alle vier) intekenen. De sprekers komen vooral uit de VS, maar er zijn ook sprekers uit andere landen. Let op: het is dus wel in het Engels.

 

Het is betaalbaar en je kunt ook later de materialen downloaden of een webinar volgen. Want zeg nou zelf: die Amerikaanse tijden zijn niet altijd de makkelijkste voor ons! Zo kan je dus jetlagloos toch je kennis opfrissen!

Bekijk hier de website of download de flyer (PDF).