Home » PreGo! Tip – TilThermometer online en als ‘App’

PreGo! Tip – TilThermometer online en als ‘App’

Je kent vast de TilThermometer? Een instrument uit de Arbocatalogus waarmee je snel kunt zien hoe het ervoor staat met fysieke overbelasting en of er voldoende preventiemaatregelen zijn genomen. Via www.tilthermometer.nl kan je hem gebruiken op je gewone computer, maar ook op je mobiel of tablet. Dan is het handig om daarvoor een snel appje te hebben. Die klik je dan aan in je beginscherm, waarna je meteen naar de TilThermometer gaat.

Snel naar de TilThermometer
In de App Store (voor apps die draaien op Apple apparaten) of Google Play (voor apps die draaien op Android apparaten) kan je geen TilThermometer app downloaden. Maar je kunt wel een snelkoppeling maken. Dan krijg je een icoontje van de TilThermometer op je beginscherm en als je daar op klikt of drukt ga je naar de TilThermometer. Dat is dus geen traditionele app, maar het werkt net zoals een app en het ziet er ook precies zo uit. Dus ja …. 

Snelkoppeling snel maken
Hoe maak je zo’n snelkoppeling? Ook dat verschilt per besturingssysteem. Met andere woorden: of je een Apple apparaat of een niet-Apple apparaat (Android) hebt. Op het seniorweb zie je precies hoe je dat kunt doen, voor beide types apparaten: https://www.seniorweb.nl/tip/site-op-startscherm-zetten