Home » PreGo! Tip – Nieuwe Free Learning ‘Aan- en uitkleden’

PreGo! Tip – Nieuwe Free Learning ‘Aan- en uitkleden’

Helpen bij het aan- en uitkleden is voor veel zorgverleners (en mantelzorgers!) iets wat dagelijks terugkomt. Met de nieuwe Free Learning module ‘Aan- en uitkleden’ leer je aan de hand van 18 vragen, praktische films en heldere feedback meer over het handig, ergonomisch en met zo min mogelijk (huid)belasting helpen bij aan- en uitkleden.

Ook leer je meer over zorg specifieke kleding en handige hulpmiddelen zoals de glijmouw, glijhandschoen en de glijbroek. En natuurlijk is er speciale aandacht voor het omgaan met spasmes. En wist je dat een gewoon glijzeil handig kan zijn bij het uitkleden?

Deze door AllYouCanLearn gefinancierde module ‘Aan- en uitkleden’ is gemaakt door experts van Visiek, LOCOmotion en het Belgische Attractive2Wear. Visiek ken je wellicht ook van de Gezond & Zeker Innovatiedag waar ze, voor de Corona epidemie, een workshop gaven over, onder andere, deze kleding.  

Doe hier de gratis module. Als je 80% van de vragen goed hebt kun je een certificaat met je naam downloaden. Niet gehaald? Geen probleem, je kunt de module net zo vaak herhalen als je wilt (gratis!).
Goed te weten is ook dat er ook films zijn over aan- en uitkleden. Gezond & Zeker werkt achter de schermen om deze en andere films binnenkort overzichtelijk voor jou te beschikbaar te stellen.