Home » PreGo! Tip – Hoe krijg je je collega’s zo ver?

PreGo! Tip – Hoe krijg je je collega’s zo ver?

Als ErgoCoach, fysio- of ergotherapeut weten we prima wat goed en gezond is voor onze collega’s. We kennen de Praktijkrichtlijnen en we zijn behoorlijk vaardig in het werken met glijzeilen, tilliften, steunkousaantrekkers etc. Toch is het wel eens lastig om ‘ze’ zover te krijgen. Dan loopt het niet lekker en lijkt het of je aan een dood paard trekt. Gelukkig is daar een beproefde methode voor: de Voilà!-methode. Aan de hand van een paar eenvoudige Voilà! principes kun je samen met je team heel effectief vernieuwingen invoeren.

Om je kennis te laten maken met principes van de Voilà!-methode ontwikkelde Allyoucanlearn en Gezond & Zeker de Free Learning module ‘Hoe krijg ik mijn collega’s zo ver?’ waarbij je aan de hand van bijna 20 vragen door de stof wordt geleid. Een van die vragen is bijvoorbeeld: 

Wat is vaak de reden dat collega’s jouw niet direct ideeën overnemen?
je hebt de verbetering niet samen bedacht
je bent niet enthousiast genoeg
je hebt het niet vaak genoeg gezegd
je hebt er niet genoeg achteraan gezeten

We gaan het goede antwoord hier natuurlijk niet weggegeven, dus doe nu hier de Free Learning module ‘Hoe krijg ik mijn collega’s zo ver?’ en haal gratis je certificaat of een V&VN accreditatiepunt (€ 4,-).