Home » PreGo! Tip – Download pdf-jes  van technieken op GoedGebruik

PreGo! Tip – Download pdf-jes  van technieken op GoedGebruik

Als enthousiast ergocoach ben je natuurlijk al lang op de hoogte van de nieuwe GoedGebruik website.  De meer dan 250 instructiefilms zijn nu bij elkaar bijna  12 miljoen keer op YouTube bekeken, dus blijkbaar is de behoefte aan praktische, direct beschikbare instructie groot.

Op GoedGebruik vind je aantal slimmigheden. We vertelden je al eerder dat je bij elk filmpje een QR code kunt downloaden. Die kun je bijvoorbeeld op een tillift plakken, en als je die scant speelt direct het goede filmpje af. En ten tweede is er voor de paper lovers ook altijd nog het GoedGebruik boekje, met daarin alle technieken die op de website vindt in tekst en met een plaatje.  

Maar wat óók  heel handig kan zijn is dat je van (bijna) elke techniek een pdf-je kunt downloaden. Dat is feitelijk een bladzijde uit het GebruiksBoekje, maar dan digitaal. Handig om door te sturen aan collega’s, uit delen bij trainingen, in het digitale zorgdossier te hangen, te printen en op te hangen, etc.  Net wat je wilt! Alles is natuurlijk  gratis, dus doe er je voordeel mee.