Home » Gezellige drukte op de Gezond & Zeker Regiodag Ede

Gezellige drukte op de Gezond & Zeker Regiodag Ede

Op 20 juni vond het eerste live Gezond & Zeker evenement sinds 2019 plaats: de Regiodag in Ede. Het was een gezellige drukte, met ruim 100 bezoekers kan de organisatie terugkijken op een geslaagd eerste evenement.

De Gezond & Zeker Regiodag werd georganiseerd in samenwerking met regionale werkgeversorganisaties Utrechtzorg en WZW. De dag stond in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers. Bezoekers konden in twee workshoprondes kiezen uit 7 verschillende workshops rond de thema’s fysieke belasting, agressie en werkdruk/werkbalans.  

De Hulpmiddelenmarkt was ook goed gevuld met leveranciers uit het veld. Maar liefst 15 leveranciers waren aanwezig om hun laatste innovaties te presenteren aan de deelnemers. Zij konden demonstraties volgen en zo de verschillende producten en diensten uitproberen. De Regiodag werd gezamenlijk afgesloten met theater, muziek en humor tijdens het Werkgeluk theater. Eigen regie op je werk en werkplezier stonden hier centraal.

Gezond & Zeker kijkt naar de mogelijkheden voor meer Gezond & Zeker Regiodagen in de toekomst. Houd hiervoor onze website, nieuwsbrief en social media kanalen goed in de gaten.