Home » Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk

Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk

Wil je meer plezier en energie in je werk? Dan is het goed om aandacht te hebben voor je loopbaan. Maar hoe doe je dat in deze onrustige tijden? Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 juni 2021 kun je tijdens de online Gezond & Zeker Week gratis deelnemen aan de online vijfdaagse zorg voor je loopbaan. Met deze vijfdaagse ontdek je hoe je sterk in je werk blijft en hoe je je energie in balans kunt houden. Deze vijfdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf, het persoonlijke loopbaantraject voor zorg en welzijn. Al bijna 40.000 (potentiële) medewerkers hebben gebruik gemaakt van dit gratis loopbaantraject.

Hoe werkt de online vijfdaagse?
Tijdens deze online vijfdaagse kun je zelf vol energie en inspiratie aan de slag met je loopbaan. Gedurende vijf dagen krijg je een e-mail van Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Je ontdekt meer over jezelf en wat je wilt. Bovendien heb je al veel voorwerk gedaan als je hierna aan de slag wil met een persoonlijke loopbaancoach van Sterk in je werk (ook gratis). Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk op www.gezondenzekerinnovatiedag.nl. SIJW

Online Gezond & Zeker week
De online vijfdaagse is speciaal voor mensen die al in zorg en welzijn werken en die gezond en fit aan het werk wil blijven. Deze vijfdaagse vindt plaats tijdens de online Gezond & Zeker week van 21 tot en met vrijdag 25 juni 2021. Tijdens deze week kun je online trainingen volgen rondom de thema’s fysieke belasting, agressie en werkdruk/werkbalans. Kies bijvoorbeeld voor de training ‘omgaan met verbale agressie’ of ‘zet alle zeilen bij’ over de voordelen van glijzeilen. Ben je naast je werk ook mantelzorger? Dan is de training ‘regisseur van je eigen leven: Hoe werk en mantelzorg ik zonder schuldgevoel’ wel wat voor jou! In de training ‘Voldoet jullie beleid fysieke belasting aan de eisen’ ga je aan de slag met de BeleidsSpiegel. Er zijn nog veel meer trainingen beschikbaar, voor ieder wat wils. Ga snel naar www.gezondenzekerinnovatiedag.nl en schrijf je in!

Samen doen?
Wil je deze online vijfdaagse zorg voor je loopbaan delen met je collega’s? Samen is zo’n online vijfdaagse veel leuker en inspirerender, bovendien kun je samen in een besloten facebookgroep. Mail of app deze link door naar andere geïnteresseerden: