Home » Workshopleiders gezocht!

Workshopleiders gezocht!

Voor de Innovatiedag op maandag 29 oktober is Gezond & Zeker opzoek naar workshopleiders die leerzame en interessante workshops kunnen geven over het tegengaan van agressie en fysieke belasting op de werkvloer.

Op maandag 29 oktober 2018 vindt in het NBC in Nieuwegein de Gezond & Zeker Innovatiedag plaats. Een leerzame dag vol kennis over agressie en fysieke belasting voor zowel zorgverleners van de operationele werkvloer als teamleiders, leidinggevenden, beleidsmedewerkers en HRM- en arboprofessionals. Dit jaar vieren we een jubileum: de jaarlijkse Gezond & Zeker Innovatiedag is al bijna 15 jaar een begrip. Ieder jaar komen zorg-professionals uit het hele land bij elkaar om kennis uit te wisselen.

Tijdens de Innovatiedag kunnen deelnemers kiezen uit een uitgebreid workshopprogramma. Dit workshopprogramma wordt op dit moment gevuld. Hiervoor zijn we opzoek naar nieuwe workshopleiders die workshops kunnen geven over uiteenlopende onderwerpen rondom het thema duurzame inzetbaarheid in zorg en welzijn. De belangrijkste thema’s hierbinnen zijn agressie en fysieke belasting, maar we zijn ook opzoek naar workshops over bijvoorbeeld coaching en communicatie. Hoe breng je bijvoorbeeld als ergo- of veiligheidscoach jouw boodschap over fysieke belasting over aan je collega’s?

De Gezond & Zeker Innovatiedag heeft een festivalschema. Dit betekent dat we opzoek zijn naar workshops van verschillende lengtes. We zoeken korte workshops van 30 minuten, workshops van 60 minuten en workshops waar extra de diepte in gegaan wordt van 1,5 uur. Daarnaast zoeken we workshops voor zowel professionals op de werkvloer als leidinggevenden, beleidsmedewerkers en HRM- en Arbo professionals. Gezond & Zeker werkt branche breed, dat betekent dat de workshops geschikt moeten zijn voor alle branches binnen zorg en welzijn, maar dat we ook opzoek zijn naar workshops voor branches specifiek. Denk bijvoorbeeld aan workshops voor professionals uit ziekenhuizen, de thuiszorg of de gehandicaptenzorg. Allemaal lopen ze tegen hun eigen specifieke problematiek aan op het gebied van duurzame inzetbaarheid, maar er zijn ook zeker algemene thema’s die overal spelen.

Kun jij een workshop geven die echt niet in ons programma mag ontbreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij sturen je dan alle informatie toe die je nodig hebt om jouw voorstel in te sturen. Wie weet geef jij een workshop tijdens de Gezond & Zeker Innovatiedag 2018!