Home ยป Workshopleiders gezocht!

Workshopleiders gezocht!

We hebben goed nieuws! In 2023 kunnen we, zoals het er nu naar uitziet, weer een Gezond & Zeker Innovatiedag organiseren. Een landelijke congresdag met een interessant workshop-programma, een uitgebreide Praktijkmarkt en vooral heel veel kennis en praktische tips rondom de thema’s fysieke belasting, agressie en werkdruk/werkbalans. Vanwege corona vond de laatste Innovatiedag plaats in 2019, maar in het najaar van 2023 hopen we jullie weer allemaal te ontvangen! Voor deze Innovatiedag zijn we nu opzoek naar enthousiaste en kundige workshopleiders.

Kun jij een kwalitatief goede, op wetenschap gebaseerde en inhoudelijk sterke workshop geven rondom de thema’s van Gezond & Zeker? Dan komen we heel graag met je in contact. We nodigen je van harte uit om op vrijdag 13 januari aan te schuiven bij onze workshopleiders en standhouders kick-off bijeenkomst bij Hart van Vathorst in Amersfoort.

 

De bijeenkomst duurt van 10:00 tot 12:00 met aansluitend een netwerklunch. We blikken terug op de afgelopen tijd bij Gezond & Zeker en lichten toe wat onze plannen voor de toekomst zijn. Welke thema’s we de komende tijd belangrijk vinden, welke tools we gaan ontwikkelen en welke evenementen we op de planning hebben staan. Ook willen we je graag inspireren. Hanneke Knibbe geeft de korte presentatie ‘1 + 1 = 9′, over het plafondliften onderzoek wat we onlangs presenteerden. De resultaten hiervan waren ronduit positief. Hoe kunnen we de lessen uit dit onderzoek gebruiken bij de implementatie van andere innovaties, of het vernieuwen van processen? Ten slotte is er ook een kort interactief gedeelte, waarvan we graag van jou horen welke thema’s jij belangrijk vindt en hoe we dit het beste onder de doelgroep kunnen verspreiden.

Tijdens deze bijeenkomst ontvang je ook alle praktische informatie over hoe jij een workshop kunt indienen voor de Gezond & Zeker Innovatiedag en zo in onze workshopleiders-poule terecht komt. Wil jij hierbij zijn? Meld je dan aan via dit inschrijfformulier.

Datum: 13 januari 2023
Tijdstip: 10:00 – 12:00 met aansluitend een netwerklunch
Locatie: Polderkamer in Hart van Vathorst (Angelinapolder 3, Amersfoort)

We kijken uit naar je komst!