Home » Wil je weten waar je kansen liggen in zorg en welzijn?

Wil je weten waar je kansen liggen in zorg en welzijn?

Tijdens de Gezond & Zeker Innovatiedag was ook Sterk in je werk, zorg voor jezelf vertegenwoordigd op de Praktijkmarkt. Dit initiatief van CNV Zorg en Welzijn en RegioPlus is een  loopbaantraject, speciaal voor mensen die in zorg en welzijn willen blijven werken en die eens stil willen staan bij zichzelf en hun werk. Zeker wanneer je te maken hebt met fysieke belasting of agressie tijdens je werk is het namelijk belangrijk om aan jezelf te denken. Bij de stand zijn cadeaukaarten uitgedeeld om gratis deel te nemen aan dit traject. Heb je Sterk in je werk gemist op de Gezond & Zeker Innovatiedag? Geen probleem, ook jij kunt kosteloos deelnemen door je aan te melden op www.sterkinjewerk.nl.

Als je deelneemt aan Sterk in je werk ga je een gratis en vrijblijvend gesprek aan met een onafhankelijke loopbaancoach, of kun je gebruikmaken van de andere mogelijkheden om jezelf te verbeteren op de arbeidsmarkt. Tijdens deze gesprekken kijk je samen met de loopbaancoach naar wat er nodig is om te (blijven) werken in zorg en welzijn. Samen kijken jullie naar wat je kunt, wat je wilt en waar je goed in bent door het maken van een beroepentest, het vinden van een goede training of opleiding of door hulp bij het schrijven van een sollicitatiebrief of cv.

Sterk in je werk is binnenkort ook aanwezig op de Margriet Winterfair, van 23 tot 29 november in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Je vindt ons bij de uitgang, tot dan!