Home » Website Scouters vernieuwd

Website Scouters vernieuwd

Scouters biedt toegankelijke informatie en onafhankelijk advies over hulpmiddelen: voor en door mensen die beter willen bewegen. Scouters is er ook voor hun mantelzorgers en professionals. Op de website en de sociale media worden oplossingen, hulpmiddelen en ervaringen gedeeld.

Het logo van Scouters

De website van Scouters is onlangs helemaal vernieuwd! Je vindt hem hier. De site is nu duidelijker, overzichtelijker en heeft een betere zoekfunctie. Ook is de toegankelijkheid nu optimaal: de site voldoet aan alle eisen van de WCAG (Web Content Accessibility Guidelines). Dat is belangrijk voor Scouters en haar doelgroep.

Kijk vooral ook eens naar de interessante integratie met de ZelfredzaamheidsRadar en de ‘Ik wil beters’. Daarnaast is er veel plaats voor nieuwe hulpmiddelen, tests, blogs, keuzehulpen, etc. Op die manier is de site een bron van informatie voor iedereen met een beperking die beter wil bewegen. Maar ook voor mantelzorgers en zorgverleners die hen daarbij begeleiden.

Een groepsfoto van het team van Scouters. Het is een groep van 8 mensen. Drie van hen zitten in een rolstoel of fiets. Ze hebben bijna allemaal een wandelstok of kruk vast. Ook is er een hondje.

Meedoen?
Scouters is een platform voor en door mensen die beter willen bewegen. Scouters draait vooral op vrijwilligers die elkaar en de veel grotere community in Nederland en Vlaanderen helpt met tips, adviezen en zelfhulp. Onafhankelijkheid staat voorop. Heb je ideeën, wil je meedoen? Ga naar de site en stuur een mailtje.