Home » Vanaf 26 oktober: meerdere gratis online trainingen via Gezond & Zeker

Vanaf 26 oktober: meerdere gratis online trainingen via Gezond & Zeker

Vanwege het coronavirus kunnen dit jaar de Gezond & Zeker Regiodagen en de Gezond & Zeker Innovatiedag helaas niet doorgaan. Maar de Gezond & Zeker thema’s fysieke belasting, agressie en werkbalans zijn nu misschien wel nog relevanter. De corona crisis laat ons zien dat gezond en voldoende zorg-personeel wat met plezier aan het werk gaat van levensbelang is. Daarom stelt Gezond & Zeker in de week van 26 oktober meerdere gratis toegankelijke online trainingen, workshops en webinars beschikbaar voor zorg-professionals. Meld je bijvoorbeeld aan voor de meerdaagse training over het overtuigen van je collega’s ‘ohjee hoe krijg ik ze mee’. Of volg het webinar over de plafondtilsystemen. Allemaal veilig vanuit thuis of je eigen werkplek!

Er zijn verschillende soorten digitale Gezond & Zeker trainingen beschikbaar. Er staan korte pitches van een kwartier op het programma rondom de digitale tools van Gezond & Zeker. Wil jij bijvoorbeeld meer weten over hoe je de nieuwe digitale BeleidsSpiegel zo optimaal mogelijk in kunt zetten? Of hoe je de Leerstand ondersteunende diensten invult? Meld je dan aan voor deze korte webinars. Zoek je meer verdieping? Dat kan in de langere webinars over onder andere plafondtilsystemen, haptonomie of het omgaan met lastig en dwingend gedraag. Deze verdiepende webinars duren allemaal een uur. In de meerdaagse training ‘ohjee hoe krijg ik ze mee?’ ga je echt praktisch aan de slag met dagelijkse opdrachten rondom het overtuigen en het meekrijgen van je collega’s. Er is dus voor ieder wat wils, meld je aan voor de training die het beste bij jouw wensen en behoeftes past!

Kun je niet aanwezig zijn op het tijdstip dat de training van jouw keuze gegeven wordt, of zit de training al vol? Geen nood! Alle webinars zijn nog minstens 7 dagen gratis terug te kijken via deze website. Heb je na het terugkijken van het webinar vragen? Een aantal workshopleiders zit op vrijdagavond 30 oktober digitaal voor je klaar om alsnog jouw vragen te beantwoorden!

Volgende week komen de webinars beschikbaar via www.gezondenzekerinnovatiedag.nl en kun je je inschrijven. Houd deze website dus goed in de gaten!