Home » Online Gezond & Zeker Week van start! 

Online Gezond & Zeker Week van start!

Vanmorgen om 10:00 is de online Gezond & Zeker Week van start gegaan. Maar liefst 200 deelnemers hebben zich ingeschreven voor de online trainingen. Zij kunnen de hele week iedere dag kiezen uit een uitgebreid programma van online trainingen, workshops en webinars.

Vanwege het coronavirus kunnen dit jaar de fysieke Gezond & Zeker Regiodagen helaas niet doorgaan. Maar de Gezond & Zeker thema’s fysieke belasting, agressie en werkbalans zijn nu misschien wel nog relevanter. De coronacrisis laat ons zien dat gezond en voldoende zorg-personeel dat met plezier aan het werk gaat van levensbelang is. Daarom stelt Gezond & Zeker tijdens deze week meerdere online trainingen beschikbaar.  

Er zijn verschillende soorten digitale Gezond & Zeker trainingen beschikbaar. Er staan korte pitches van een kwartier op het programma rondom de digitale tools van Gezond & Zeker. Wil jij bijvoorbeeld meer weten over hoe je de nieuwe digitale BeleidsSpiegel zo optimaal mogelijk in kunt zetten? Of hoe je de juiste GoedGebruik video’s vindt en inzet? Meld je dan aan voor deze korte pitches. Zoek je meer verdieping? Dat kan in de langere webinars over onder andere haptonomie, het omgaan met lastig en dwingend gedrag of werkbalans. Er is dus voor ieder wat wils, zorg-professionals kunnen zich aanmelden voor de training die het beste bij zijn/haar behoeftes past.

Nieuw is de online Gezond & Zeker Praktijkmarkt. Op deze digitale Praktijkmarkt presenteren allerlei leveranciers uit het veld zich. Als bezoeker kun je bij hen allerlei informatie over hun producten krijgen en waar mogelijk digitale demonstraties volgen. Heb je vragen? Dan kun je via de chat direct in contact komen met de leverancier.

Gezond & Zeker is een initiatief van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus. Kijk op www.regioplus.nl voor meer informatie.