Home » Nieuwe video’s in de maak voor jou

Nieuwe video’s in de maak voor jou

Woorden en cijfertjes zijn niet genoeg

Zoals je weet heeft Gezond & Zeker onderzoek mogen doen naar de effecten van de inzet van plafondtilsystemen bij SVRZ in Zeeland: een bijzonder en succesvol project van deze Zeeuwse zorgorganisatie. Maar om goed te begrijpen wat de voor- en wellicht nadelen zijn van die systemen zijn woorden en cijfertjes niet genoeg en worden er op dit moment video’s voorbereid zodat je zelf kunt zien hoe het eruit ziet. 

Gezond & Zeker heeft daarvoor onlangs gefilmd met dezelfde systemen zoals die ook bij SVRZ in bedrijf zijn. Het was een enerverende drukke dag. Je kent onze andere video’s vast wel: zie www.goedgebruik.nl. Meestal is er dan iemand die de rol van de cliënt speelt.  Dat was nu niet zo. Een gebruiker met eerdere tilliftervaring wilde graag mee werken en haar rol als actrice vormgeven, Dat was zeer de moeite waard. Zij kon erg goed de verschillen aangeven, aangeven wat er goed en fout ging en was enthousiast. Een voorbeeld was dat ze zelf zei: ‘Het is voor mij een vermoeiende dag zo, maar met dit systeem is het voor mij goed te doen’. ‘Als het een gewone tillift was geweest, denk ik dat ik het veel moeilijker had volgehouden’.

De films worden op dit moment netjes ge-edit en komen dan beschikbaar op www.goedgebruik.nl We houden je uiteraard op de hoogte.