Home » Inschrijving voor Online Gezond & Zeker week geopend!

Inschrijving voor Online Gezond & Zeker week geopend!

Vanwege het coronavirus kunnen dit jaar de Gezond & Zeker Regiodagen helaas niet doorgaan. Maar de Gezond & Zeker thema’s fysieke belasting, agressie en werkbalans zijn nu misschien wel nog relevanter. De corona crisis laat ons zien dat gezond en voldoende zorg-personeel wat met plezier aan het werk gaat van levensbelang is. Daarom stelt Gezond & Zeker van 21 t/m 25 juni opnieuw meerdere online trainingen, workshops en webinars beschikbaar voor zorg-professionals. Zij kunnen deelnemen aan allerlei sessies rondom de Gezond & Zeker thema’s: fysieke belasting, agressie en werkdruk/werkbalans. Allemaal veilig vanuit huis of de eigen werkplek! De inschrijving voor deze online trainingen is nu geopend via www.gezondenzekerinnovatiedag.nl.

Er zijn verschillende soorten digitale Gezond & Zeker trainingen beschikbaar. Er staan korte pitches van een kwartier op het programma rondom de digitale tools van Gezond & Zeker. Wil jij bijvoorbeeld meer weten over hoe je de nieuwe digitale BeleidsSpiegel zo optimaal mogelijk in kunt zetten? Of hoe je de juiste GoedGebruik video’s vindt en inzet? Meld je dan aan voor deze korte pitches. Zoek je meer verdieping? Dat kan in de langere webinars over onder andere haptonomie, het omgaan met lastig en dwingend gedrag of werkbalans. Er is dus voor ieder wat wils, zorg-professionals kunnen zich aanmelden voor de training die het beste bij zijn/haar behoeftes past.

Nieuw is de online Gezond & Zeker Praktijkmarkt. Op deze digitale Praktijkmarkt presenteren allerlei leveranciers uit het veld zich. Als bezoeker kun je bij hen allerlei informatie over hun producten krijgen en waar mogelijk digitale demonstraties volgen. Heb je vragen? Dan kun je via de chat direct in contact komen met de leverancier.

De inschrijving voor de Online Gezond & Zeker week is geopend via www.gezondenzekerinnovatiedag.nl. Deelname kost €19,95. Gezond & Zeker is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties zorg en welzijn verenigd in RegioPlus. Kijk op www.blijfinzetbaar.nl voor meer informatie.