Home » Gezond & Zeker komt naar jouw regio!

Gezond & Zeker komt naar jouw regio!

We mogen weer! Voor het eerst in 2 jaar organiseert Gezond & Zeker weer een fysieke bijeenkomst. Op 20 juni zijn alle regionale ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals van harte uitgenodigd in de ReeHorst in Ede voor een Gezond & Zeker Regiodag. De inschrijving voor deze dag is nu geopend!

De Gezond & Zeker Regiodag wordt georganiseerd in samenwerking met regionale werkgeversorganisaties Utrechtzorg en WZW. De dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers. De Regiodag vindt plaats in de ReeHorst in Ede. Als bezoeker van de Gezond & Zeker Regiodag kun je een keuze maken uit 8 verschillende workshops die in twee rondes tijdens het programma worden gegeven. Gezond & Zeker Regiodag Brabant Limburg Transvorm Zorg aan Zet veiligheidscoach ergocoach

Thema’s die aan bod komen in de workshops zijn onder andere werkdruk, mentale en fysieke belasting, innovatie en mantelzorg. Kies bijvoorbeeld voor de workshop over de kracht van taal: rustgevende taal en eenvoudige veranderingen in het taalgebruik zorgen voor een rustigere omgeving waarin de patiënt zicht makkelijker over kan geven aan een interventie. Ook is er een workshop over de Praktijkrichtlijnen fysieke belasting: zij vormen de basis voor jouw adviezen als ergocoach aan je collega’s. In de workshop ‘Kleine hulpmiddelen, groot gemak’, gaan we praktisch aan de slag met zeer veel kleine hulpmiddelen die toepasbaar zijn in de thuiszorg en zorgorganisatie. Het workshopprogramma is gevarieerd en uitgebreid. Kijk hier voor het volledige programma.

Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en organisaties uit de sector zich. Bezoekers kunnen demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen. We eindigen de dag met theater, muziek en humor bij een optreden van Arianda Schepens met het Hebbes Theater.

Kijk op www.gezondenzekerregiodag.nl voor het volledige workshop programma, alle informatie en het inschrijfformulier. Zien we jou daar?