Home » Gezond & Zeker Innovatiedag 2018

Gezond & Zeker Innovatiedag 2018

Op maandag 29 oktober 2018 vindt de Gezond & Zeker Innovatiedag plaats. Een leerzame dag vol kennis over duurzame Inzetbaarheid voor zowel  zorgverleners van de operationele werkvloer als  teamleiders, leidinggevenden, beleidsmedewerkers en HRM- en arboprofessionals.

Gezond en Zeker - Blijf inzetbaar - Kennisdag 2017De jaarlijkse Gezond & Zeker Kennisdag is al bijna 15 jaar een begrip. Ieder jaar komen zorg-professionals uit het hele land bij elkaar om kennis uit te wisselen. Tijdens de Gezond & Zeker Innovatiedag volg je workshops op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en ontmoet je collega’s uit het hele land. Er zijn zowel workshops te vinden over beleidsmatige onderwerpen als workshops waarin je meteen aan de slag gaat en praktische vaardigheden oefent en leerttoepast. Door middel van het festival schema bepaal jij zelf wanneer je welke workshop volgt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar korte pitches of wil je juist de diepte in door middel van een lange uitgebreide sessie? Jij bepaalt! Op deze manier deel je de dag zo in dat jij het optimale uit de Innovatiedag haalt.

Op de uitgebreide Praktijkmarkt vind je allerlei leveranciers waarbij je nieuwe hulpmiddelen en technieken kunt uitproberen. Probeer bijvoorbeeld  het nieuwste hulpmiddel op het gebied van steunkousen uit of test een nieuwe innovatieve tillift.

Gezond en Zeker - Blijf inzetbaar - Kennisdag 2017-2Door middel van de Netwerkapp kun je makkelijk in contact komen met collega’s uit het hele land. Zoek je bijvoorbeeld een oplossing voor een probleem waar jij met je team steeds tegenaan loopt? Misschien heeft een collega aan de andere kant van het land wel een oplossing voor je! Via de NetwerkApp kun je voorafgaand aan je workshop of juist achteraf vragen stellen aan je workshopleider. Of je kunt bijvoorbeeld afspraken maken met een leverancier voor een demonstratie van een bepaald hulpmiddel. Er zijn heel veel mogelijkheden!

Houd onze website in de gaten voor meer informatie over de Gezond & Zeker Innovatiedag. Heb je onderwerpen die je zeker wil terugzien op de Innovatiedag of weet je een leuke workshop die zeker niet mag ontbreken? Stuur ons dan een mail.

Mail de organisatie