Home » Gezocht! Workshopleiders voor de Innovatiedag 2025

Gezocht! Workshopleiders voor de Innovatiedag 2025

Ruim duizend ergocoaches, veiligheidscoaches en andere zorgprofessionals bezochten op 13 mei de Gezond & Zeker Innovatiedag in Nieuwegein. Het was de eerste keer dat het grote evenement hier weer plaats kon vinden sinds de coronatijd. En wat was het een terugkeer: met 49 verschillende workshops, 25 standhouders en vooral de goede sfeer onder de vele enthousiaste bezoekers was het een evenement om trots op te zijn.

Dankzij dit succes kunnen we meteen vooruit kijken: op 12 mei vindt de Gezond & Zeker Innovatiedag 2025 plaats bij het NBC Nieuwegein. De voorbereidingen daarvoor zijn gestart. Ook dit jaar zijn we opzoek naar de beste, meest innovatieve workshopleiders rondom de Gezond & Zeker thema’s: fysieke belasting, agressie en werkgeluk.  

Om het werk voor zorg- en welzijnsprofessionals leuker en aantrekkelijker te maken, moeten we het slimmer inrichten en is veranderkracht nodig. Gezond & Zeker richt zich daar al langer op door het stimuleren van innovaties en onderzoek naar slimme oplossing zoals plafondtilsystemen. Dit soort innovaties vraagt om die veranderkracht, op zowel organisatieniveau als bij de zorg- en welzijnsprofessionals zelf. We willen laten zien dat we juist door te veranderen goede zorg kunnen blijven leveren, zowel voor de professional als de cliënt.

Ben jij een workshopleider die een interessante, praktische en leerzame workshop kan geven over de thema’s fysieke belasting, agressie, werkgeluk ter ondersteuning van veranderkracht? Dan zijn we opzoek naar jou! Mail naar info@gezondenzekerinnovatiedag.nl, we sturen je alle informatie toe die je nodig hebt. Heb je geen verdere informatie nodig en wil je direct een workshopvoorstel indienen? Dat kan via dit formulier. De deadline hiervoor is 29 november.

Voor workshopleiders die vragen hebben over de Gezond & Zeker Innovatiedag organiseren we een informatieve netwerkbijeenkomst op 4 oktober van 11:00 – 12:00, met aansluitend een netwerklunch tot 13:00. De bijeenkomst is ook bedoeld voor mogelijke standhouders op de Gezond & Zeker Innovatiedag. De bijeenkomst vindt plaats bij Hart van Vathorst in Amersfoort. Wil je hierbij aanwezig zijn? Geef je dan op via dit aanmeldformulier.  Tot dan!