Home » Gezellige drukte bij de Regiodag in Eindhoven

Gezellige drukte bij de Regiodag in Eindhoven

Afgelopen maandag 3 april vond de Gezond & Zeker Regiodag Eindhoven plaats. Ruim 170 ergo- en veiligheidscoaches kwamen naar het Parktheater voor een dag vol kennisdelen over fysieke belasting, agressie en werkbalans. De organisatie kijkt tevreden terug op een geslaagd evenement!

De Gezond & Zeker Regiodag werd georganiseerd in samenwerking met regionale werkgeversorganisaties Transvorm en Zorg aan Zet. De dag stond in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers. Bezoekers konden in twee workshoprondes kiezen uit zes verschillende workshops rond de thema’s fysieke belasting, agressie en werkdruk/werkbalans. Zo vonden er een workshops plaats over veerkracht, lastig en dwingend gedrag, het meekrijgen van collega’s bij innovaties en weer aan het werk gaan na een ingrijpende gebeurtenis. 

De Hulpmiddelenmarkt was ook goed gevuld met leveranciers uit het veld. Maar liefst 18 leveranciers waren aanwezig om hun laatste innovaties te presenteren aan de deelnemers. Zij konden demonstraties volgen en zo de verschillende producten en diensten uitproberen. De Regiodag werd gezamenlijk afgesloten met een theaterstuk over mantelzorg: ‘Broos’. Want hoe is het als iedereen altijd vraagt naar degene voor wie je zorgt, maar nooit naar jou? Het was een indrukwekkend theaterstuk waar nog lang over nagepraat werd.

De volgende Gezond & Zeker Regiodag is op 16 mei in Deventer. De laatste plekken hiervoor zijn nog beschikbaar via www.gezondenzekerregiodag.nl. Gezond & Zeker is een initiatief van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus. Kijk op www.regioplus.nl voor meer informatie.