Home » Aukje met pensioen?

Aukje met pensioen?

Je kent Aukje vast wel! Al meer dan 20 jaar is ze de steun en toeverlaat van Gezond & Zeker als het gaat om de praktische uitleg van allerlei transfertechnieken en ook om al die mooie cartoons met humor die nooit kwetsend is.

Aukje en Auke

Aukje is in het leven geroepen door Auke Herrema. Door zijn van oorsprong technische achtergrond snapt hij als geen ander waar het om draait in technische tekeningen, maar hij verstaat ook de kunst om het in een tekening uit te leggen zodat iedereen het snapt. Zoals hij zelf zegt: ‘een sterk beeld zegt meer dan 1000 woorden’. 

Alleen, Aukje blijft weliswaar eeuwig jong, maar Auke zelf vertelde ons onlangs dat hij richting pensioen is gegaan en daarnaast een flinke carrièreswitch heeft gemaakt. Auke is molenaar geworden!

Toen we een beetje van de schrik waren bekomen blijkt dat Auke toch af en toe nog voor ons wil tekenen, maar het zal wel minder worden.

We willen Auke in elk geval enorm bedanken voor al die jaren trouwe hulp en steun en al die prachtige, honderden tekeningen waar zoveel mensen al van hebben kunnen leren!

Auke maakt nog veel meer moois: kijk maar op zijn website naar de man achter Aukje en naar zijn verdere werk: www.aukeherrema.nl. Zijn werk als molenaar volg je via Facebook.