Home » Geen categorie » Events » Training Loopbaan APK

Training Loopbaan APK

Een snel veranderende arbeidsmarkt, nieuwe wet- en regelgeving en een andere visie op werk en inzetbaarheid. Deze aspecten maken zowel werknemers als werkgevers steeds bewuster van hun eigen ontwikkeling en inzetbaarheid. Om de medewerker te ondersteunen bij het vergroten van de eigen regie in zijn/haar loopbaan om daarmee duurzaam inzetbaar te zijn, organiseren we op donderdag 15 november 2018 de Training Loopbaan APK.

Een greep uit de inhoud van de training

  • Profileer uzelf > De medewerker vergroot zijn/haar inzicht in eigen kennis, ervaring, kwaliteiten en talenten, en leert dit te presenteren op een eigentijdse manier in het cv. Ter ondersteuning voor medewerkers die intern en/of extern willen durven bewegen.
  • Actief in eigen loopbaan > De medewerker krijgt zicht op zijn/haar loopbaancompetenties, ervaart hoe belangrijk het is om zich blijvend te ontwikkelen en gaat concreet volgende stappen bepalen om aantrekkelijk te blijven voor uw organisatie en/of op de veranderende arbeidsmarkt.
  • Netwerken > Netwerken is belangrijk, ook als iemand nog niet op zoek is naar ander werk. De medewerker krijgt informatie, advies en gereedschap om gericht te leren netwerken en werkt aan een eigen ‘elevatorpitch’.

Interesse?

Meld je aan!