Home » Geen categorie » Events » Lerend netwerk voor teamcoaches

Lerend netwerk voor teamcoaches

Ben jij ook druk met het coachen van een aantal teams? En worstel je dan ook wel eens met je rol en je positie in de organisatie? Waarbij je je afvraagt wat die rol dan precies is? En hoe je die dan kunt pakken, meer inhoud kunt geven? En hoe ga je om met bijvoorbeeld het dilemma van te weinig tijd?

Heb je aan de andere kant ook het gevoel dat je meer uit je rol als teamcoach kunt halen, dat je meer wilt leren en je verder wilt ontwikkelen?

Houden deze vragen jou ook bezig? Dan is het lerend netwerk er voor jou!

In dit lerend netwerk sta jij als teamcoach centraal waarbij de doelstelling van het lerend netwerk is dat jij als teamcoach meer uit je rol kunt halen. Ook is er aandacht voor jouw positie in de organisatie waar je werkt en hoe je op een natuurlijke manier meer invloed kunt uitoefenen, meer voor elkaar krijgt als teamcoach en natuurlijk is er veel ruimte om samen met je collega teamcoaches in gesprek te gaan, te sparren en te spiegelen.

Afhankelijk van jullie verwachtingen, behoeften en wensen richten we de bijeenkomsten samen met Hans Heijnen van eMovement volledig op maat in, toegespitst op jullie dagelijkse praktijk. Specifieke aandacht is er voor actuele thema’s en bewegingen zoals van aansturing naar zelfsturing, het werken aan Team Ontwikkel Plannen en teamambities maar ook het omgaan met spanningen en mogelijke conflicten binnen teams.

Naast inspirerende periodieke bijeenkomsten bieden we de mogelijkheid om een verdiepend traject te volgen dat in het teken staat van gericht leren en ontwikkelen als teamcoach. Dit traject wordt tijdens de eerste bijeenkomst toegelicht.

We starten met een inspirerende aftrap op vrijdagochtend 29 juni 2018 in Het Forum in Roermond. Deze zal in het teken staan van een verkenning op het programma 2018/2019 voor teamcoaches waarbij de input van jou en je collega-teamcoaches leidend is voor de inhoudelijke thema’s, de frequentie, etc. Ook wordt tijdens deze bijeenkomst het verdiepende teamcoach-traject toegelicht.

Het programma voor vrijdagochtend 29 juni ziet er als volgt uit:

09.00 uur Welkom en kennismaking (locatie Het Forum, Elmpterweg 50 in Roermond)
09.30 uur Waarom een lerend netwerk voor teamcoaches?
10.15 uur Pauze
10.30 uur De rol en positie van de teamcoach
12.00 uur Programmavoorstel 2018/2019
12.30 uur Afronding met een broodje

Interesse?

Meld je aan