Home » Events » Gezond & Zeker Regiodag | Eindhoven

Gezond & Zeker Regiodag | Eindhoven

Op 3 april 2023 zijn alle regionale ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevende en P&O en ARBO professionals van harte welkom in het Parktheater Eindhoven voor een Gezond & Zeker Regiodag! De dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Als bezoeker van de Gezond & Zeker Regiodag kun je een keuze maken uit verschillende workshops die in twee rondes tijdens het programma worden gegeven. Gepassioneerde en ervaren workshopleiders geven diverse inhoudelijke praktische workshops over onder andere mentale en fysieke belasting, innovatie en het omgaan met agressie op de werkvloer. Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en organisaties uit de regionale sector zich. Bezoekers kunnen demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen.

Binnenkort vind je op www.gezondenzekerregiodag.nl het volledige workshopprogramma, alle informatie en het inschrijfformulier. De komende tijd zullen er meer Gezond & Zeker Regiodagen worden georganiseerd. Houd onze website en nieuwsbrief hiervoor goed in de gaten!