Home » Fysieke belasting » Events » Gezond & Zeker Innovatiedag

Op 28 oktober komen meer dan 1.300 ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals naar het NBC in Nieuwegein voor de Gezond & Zeker Innovatiedag. Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Gepassioneerde en ervarenworkshopleiders geven diverse inhoudelijke en praktische workshops over fysieke belasting, ongewenst gedrag en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer.

Als bezoeker van de Gezond & Zeker Innovatiedag kies je helemaal jouw eigen pad. Jij bepaalt of je één, twee of drie workshops én welke je volgt. Wil je kort praktische vaardigheden leren in een sessie van 30 minuten? Of wil je graag over een bepaald onderwerp echt de diepte in bij een sessie van anderhalf uur? Jij beslist! 

Op de speciaal ingerichte Praktijkmarkt presenteren bedrijven en instellingen uit de sector zich. Je kunt demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen. Kijk hier voor een overzicht van de bedrijven die aanwezig zijn op deze Praktijkmarkt.  

Ben jij er ook bij? Meld je snel aan voor de Gezond & Zeker Innovatiedag. Meld je aan voor 1 september 2019 en maakt gebruik van de vroegboekkorting! Kijk hier voor meer informatie.