Home » Geen categorie » Events » Gelderse Matchtafels Tiel/Rivierenland

Gelderse Matchtafels Tiel / Rivierenland

Iedere onderneming wil dat de in-, door– en uitstroom van medewerkers zo voorspoedig mogelijk verloopt. Daar zijn zowel werkgever als medewerker het meest bij gebaat. Welke mogelijkheden en creatieve ideeën kunnen we hier samen op bedenken? En hoe gaan we dat in de praktijk brengen?

Met elkaar, met verschillende organisaties uit verschillende sectoren, komen we verder. Kom ook, en discussieer en match mee aan de Gelderse Matchtafel!

De bijeenkomst is opgeknipt in twee delen. In het eerste uur gaan we discussiëren aan de hand van een actueel thema op de arbeidsmarkt. Het tweede uur is gereserveerd voor het matchen. Hiervoor neemt iedere deelnemende organisatie mee:

  • Minimaal twee kandidaten op papier
  • De aanwezige opdrachten / vacatures

Verbinding leggen
Het matchen van medewerkers aan zowel interne, als aan externe vacatures en opdrachten, die passen bij hun talent en kwaliteiten, blijkt niet altijd even gemakkelijk. Daar heb je elkaar voor nodig in het intersectorale netwerk. Bij de Gelderse Matchtafels is daarom het verbinding leggen en elkaar weten te vinden in de regio even belangrijk als het matchen zelf.

Interesse?

Meer informatie