Gezond & Zeker Logo

Gezond & Zeker

21012 Deelnemers

Aanmelden

PREGO! TIPS

PreGo! tips uit de praktijk

Welkom bij de online PreGo! tipcatalogus. Een handige zoekplek van allerlei werkwijzen en ervaringen met betrekking tot fysieke belasting en agressie in zorg en welzijn. Deze tips hebben zich in de praktijk bewezen, soms als best-practise inzending, vaak als een idee dat tijdens een training naar voren kwam.  

Door van de zoekfunctie gebruik te maken kun je ook in de tips gericht zoeken naar onderwerpen die je bezig houden. Heb je toevoegingen, commentaar? Neem dan contact met ons op! 

De PreGo! catalogus is sinds een paar jaar uitgebreid met tips over het voorkomen van agressie. Eén van onze doelen is om deze lijst met tips minstens zo lang te krijgen als de tiplijst over fysieke belasting. Heb jij daarom een goede en liefst praktische tip hoe je agressie in zorg en welzijn kunt verminderen, stuur ons je tip toe. Deze wordt beoordeeld door een groep van experts en wie weet, vind jij je tip terug op PreGo!

Nico E Knibbe en Hanneke JJ Knibbe (LOCOmotion) zijn de auteurs van alle PreGo! tips die over fysieke belasting zijn te vinden op deze website. Peter Peerdeman en Ronald Geelen zijn verantwoordelijk voor de inhoud van de tips over de preventie van agressie. Overname is alleen toegestaan voor niet commerciele doeleinden en met vermelding van auteurs.

De PreGo! tips worden momenteel door ons herzien en vernieuwd.

 

Please wait