Gezond & Zeker Logo

Gezond & Zeker

21022 Deelnemers

Aanmelden

NIEUWS

Op deze pagina vind je Gezond & Zeker nieuws en algemeen nieuws over het verminderen van fysieke belasting en agressie in zorg en welzijn.  
 

Nieuws

09-06-2017
WEDSTRIJD: Win een Gezond & Zeker pakket!
Als ergocoach kan je ze onderhand misschien wel dromen: de Praktijkrichtlijnen fysieke belasting. Elke branche in de zorg heeft zijn eigen praktijkrichtlijnen, die zijn geautoriseerd door Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN). De richtlijnen geven aan waar fysieke belasting overgaat in fysieke overbelasting. Als handig geheugensteuntje heeft Gezond & Zeker een mooie posterset ontwikkeld waarop ze staan afgebeeld.
De posters met de Praktijkrichtlijnen fysieke belasting vinden gretig aftrek! Omdat wij erg benieuwd zijn hoe jullie de posters inzetten houden we een wedstrijd. Plaats onder ons bericht op Facebook een foto van hoe de poster bij jou op de werkvloer hangt en maak kans op een leuk verrassingspakket, met o.a. een gave Ergocoach-polo en een heerlijke wellness tegoedbon!

Lukt het niet om de foto op Facebook te plaatsen, of heb je geen Facebook? Dan mag je hem ook mailen naar info@gezondenzeker.nl. Op vrijdag 23 juni kiezen wij de winnaar uit.

Heb jij de posters nog niet? Bestel ze gratis via ons formulier bij 'Posters praktijkrichtlijnen'.


Please wait