Gezond & Zeker Logo

Gezond & Zeker

21022 Deelnemers

Aanmelden

NIEUWS

Op deze pagina vind je Gezond & Zeker nieuws en algemeen nieuws over het verminderen van fysieke belasting en agressie in zorg en welzijn.  
 

Nieuws

29-08-2017
Gezond & Zeker Kennisdag geaccrediteerd
We hebben goed nieuws! De Gezond & Zeker Kennisdag 2017 is officieel geaccrediteerd, dit betekent dat je met jouw aanwezigheid maar liefst zes punten kan verdienen voor het Kwaliteitsregister V&V. Om aanspraak te kunnen maken op deze punten moet je bij het inschrijven voor de Gezond & Zeker Kennisdag je BIG- of Relatie-nummer invullen. Na afloop van de Kennisdag controleren we jouw aanwezigheid en worden de punten automatisch bijgeschreven. Heb je je al aangemeld voor de Gezond & Zeker Kennisdag en je BIG- of Relatie-nummer nog niet opgegeven? Dan ontvang je deze week een mail waarin je dat alsnog kunt doen. Heb je geen punten nodig voor het Kwaliteitsregister V&V? Na afloop van de Kennisdag ontvang je een aanwezigheidscertificaat waarmee je zelf punten kunt opvragen onder de noemer ‘overige deskundigheidsbevordering’.
De Gezond & Zeker Kennisdag vindt plaats op 30 oktober in het NBC Nieuwegein. Tijdens deze dag leer je alles rondom de preventie van fysieke belasting en agressie op de werkvloer. Je kunt een keuze maken uit het vernieuwde en leerzame workshopprogramma van maar liefst 83 workshops. Er zijn dit jaar veel branche-specifieke workshops waardoor je voor jou specifiek nuttige kennis ophaalt. Tussen de workshops door kun je de Praktijkmarkt bezoeken waar je demonstraties kunt volgen en collega’s uit het hele land kunt ontmoeten. Met behulp van de NetwerkApp stel je jouw persoonlijke programma samen! Dit jaar is er een speciaal programma voor leidinggevenden, ARBO- en P&O-ers met allerlei specifieke workshops en key-note speakers. Ben je enthousiast geworden en wil je graag naar de Gezond & Zeker Kennisdag komen? Kijk dan op www.gezondenzekerkennisdag.nl

Please wait