Gezond & Zeker Logo

Gezond & Zeker

21022 Deelnemers

Aanmelden

NIEUWS

Op deze pagina vind je Gezond & Zeker nieuws en algemeen nieuws over het verminderen van fysieke belasting en agressie in zorg en welzijn.  
 

Nieuws

12-06-2017
E-learning module Stalift en Passieve lift vernieuwd!
De E-learning module over het werken met tilliften is helemaal vernieuwd! Je kunt de nieuwe module nu maken via de website van Gezond & Zeker en www.free-learning.nl
De e-learning module over het werken met tilliften was de eerste e-learning module die we ooit maakten. Inmiddels hebben duizenden mensen de vragen beantwoord, de films bekeken en hun certificaat gehaald. Het gebruik van tilliften is de laatste jaren enorm toegenomen, niet alleen omdat we ze steeds consequenter gebruiken, ook omdat er steeds meer cliënten met Mobiliteitsklasse C, D of E in zorg komen. Het is daarom goed nieuws dat Gezond & Zeker, JOYinCARE en LOCOmotion de oude module over het werken met tilliften vrij fundamenteel hebben vernieuwd. Met nieuwe kennis en nieuwe films. En je kunt de E-learning module ‘Stalift en Passieve Lift’ nu ook op je smartphone doen. Natuurlijk leer je het echt goed werken met een stalift of passieve tillift  vooral in de praktijk, maar deze Free Learning module is een goede eerste stap. Maak hier de vernieuwde module.  
 

Please wait