Gezond & Zeker Logo

Gezond & Zeker

21012 Deelnemers

Aanmelden

MAGAZINE

Magazine archief oude jaargangen

Stukje geschiedenis
Het eerste nummer van de voorganger van het Gezond & Zeker Magazine, het ErgoCoach Magazine, verscheen al in 2004. Wat toen begon als een nieuwsbrief voor ergocoaches in verpleeg- en verzorgingshuizen, is nu een brancheoverstijgend magazine voor medewerkers in de zorg die zich bezig houden met de preventie van fysieke belasting en agressie.

Agressie. Hierbij kun je denken aan voorbeelden en tips rond coaching, artikelen waar je inspiratie op kan doen door verhalen van andere ergocoaches en aandachtsvelders agressie of veiligheidscoaches te lezen en ideeën vinden die helpen bij de invulling van hun rol.

Eerder verschenen magazines
Op deze site kun je ook alle eerder verschenen magazines downloaden. Zo lang de voorraad strekt, kun je bepaalde nummers ook nog kosteloos opvragen. Klik dan op de detailpagina op het winkelwagentje. Op het bestelformulier kun je dan aangeven hoeveel stuks je van het magazine zou willen ontvangen.

Voor tips, vragen en suggesties voor het Gezond & Zeker magazine kun je een e-mail sturen naar redactie@gezondenzeker.nl.

 

Please wait