Gezond & Zeker Logo

Gezond & Zeker

21012 Deelnemers

Aanmelden

MAGAZINE

Het gratis magazine van Gezond & Zeker

Gezond en Zeker Magazine
Ontvang jij al het gratis Gezond en Zeker magazine? Hét vakblad voor ergocoaches en veiligheidscoaches in zorg en welzijn? Het magazine van Gezond & Zeker wordt vier keer per jaar toegestuurd, wanneer je geregistreerd staat op deze site.

Stukje geschiedenis
Het eerste nummer van onze voorganger, het ErgoCoach Magazine, verscheen al in 2004. Wat toen begon als een nieuwsbrief voor ergocoaches in verpleeg- en verzorgingshuizen, is nu een brancheoverstijgend magazine voor medewerkers in zorg en welzijn die zich bezig houden met de preventie van fysieke belasting en agressie.

Voor wie (Doelgroep)
Het magazine wordt gratis toegestuurd aan meer dan 20.000 geregistreerde deelnemers. De rest van de oplage wordt verspreid tijdens opleidingen en trainingen. Het magazine biedt een plek aan ergocoaches en veiligheidscoaches waar deze praktische informatie tegenkomen over fysieke belasting & agressie. Hierbij kun je denken aan voorbeelden en tips rond coaching, artikelen waar je inspiratie op kan doen door verhalen van andere ergocoaches en aandachtsvelders agressie of veiligheidscoaches te lezen en ideeën vinden die helpen bij de invulling van hun rol.

Eerder verschenen magazines
Op deze site kun je ook alle eerder verschenen magazines downloaden. Zo lang de voorraad strekt, kun je bepaalde nummers ook nog kosteloos opvragen. Klik dan op de detailpagina op het winkelwagentje. Op het bestelformulier kun je dan aangeven hoeveel stuks je van het magazine zou willen ontvangen.
Klik hier om nummers van oude jaargangen te kunnen inzien

Voor tips, vragen en suggesties voor het Gezond & Zeker Magazine kun je een e-mail sturen naar info@gezondenzeker.nl.

 
Please wait