Gezond & Zeker Logo

Gezond & Zeker

20639 Deelnemers

Aanmelden

KENNISDAGEN

Uw product of dienst onder de aandacht brengen?

Kennisbevordering kan niet zonder ondersteuning vanuit de markt. Deze organisaties zijn aanwezig tijdens de Gezond & Zeker Kennisdag 2017 op 30 oktober in het NBC Nieuwegein. Wil je alvast bekijken wat je tijdens de praktijkmarkt kunt verwachten van onze exposanten of zoek je contact met dit bedrijf?? Klik op het logo om door te gaan naar hun website. Wil jij ook als exposant aanwezig zijn tijdens de Gezond & Zeker Kennisdag? Kijk dan hier voor meer informatie. 


         



  



       


  

    

    

 



Gezond & Zeker is hét platform voor het verspreiden van onafhankelijke kennis rondom preventie van fysieke overbelasting en agressie in zorg en welzijn. Al ruim 20.000 ergocoaches, veiligheidscoaches, arbocoördinatoren, preventiemedewerkers, teamleiders en andere functionarissen die zich beroepsmatig hiermee bezig houden en zich hebben aangemeld op www.gezondenzeker.nl ontvangen een gratis magazine, nieuwsbrief en worden uitgenodigd voor regionale en landelijke bijeenkomsten zoals de Gezond & Zeker Kennisdagen. Gezond & Zeker is een activiteit van Stichting RegioPlus en haar 14 aangesloten regionale werkgeversorganisaties.

Materialen

En maakt u al gebruik van al het gratis informatiemateriaal van Gezond & Zeker om uw klanten te informeren tijdens workshops en trainingen? Alle praktijk- en dossierinformatiefolders van Gezond & Zeker over goed gebruik van hulpmiddelen en technieken zijn ook door u gratis aan te vragen. Ook kunt u gebruik maken van de E-Coach, de gratis e-learningmodules van Gezond & Zeker om zorgmedewerkers sneller bekend te laten worden met het juiste gebruik van hulpmiddelen en/of technieken. U vindt al deze materialen op deze site.

Volg ons op Twitter en Facebook

 

Please wait