Gezond & Zeker Logo

Gezond & Zeker

21022 Deelnemers

Aanmelden

FYSIEKE BELASTING

Wil je meer aandacht voor fysieke belasting in je organisatie?

Gezond & Zeker beschikt over een uitgebreid pakket met promotiemateriaal voor ergocoaches. Dit materiaal kun je gebruiken om je collega's te informeren over je taak als ergocoach of om je collega's te coachen om hun fysieke belasting te verminderen. Je kunt dit promotie/informatie materiaal aanvragen. Klik op de detailpagina op het winkelwagentje. Op het bestelformulier kun je dan aangeven hoeveel stuks je van het promotiemateriaal  zou willen ontvangen.

Vergoeding verzendkosten
Al deze middelen zijn gratis of er wordt bij grote aantallen een vergoeding van de verzendkosten gevraagd.

AktieBlok
Ken je het AktieBlok? Met het AktieBlok kun je in je instelling aan de slag met het Aktieblok, een handig hulpmiddel om oplossingen om fysieke belasting of agressie op de werkvloer op te pakken.

Gezond & Zeker Magazine
De Gezond & Zeker magazine zijn gratis op te vragen. Het kan zijn dat magazines op zijn. Deze zijn dan niet meer leverbaar.
Het is ook mogelijk om grotere aantallen van het Magazine aan te vragen voor interne bijeenkomsten, wanneer je instelling bijvoorbeeld net met ergocoaches start.
De eerder verschenen nummers van het ErgoCoach Magazine (voorloper van het Gezond & Zeker Magazine) zijn ook nog leverbaar.

TipStrip
Gebruik de TipStrip van het Magazine voor je prikbord, lijst 'm in als verjaardagscadeau, plak 'm op de binnenkant van de deur van 't toilet, etc. Ga creatief met het stimuleren en motiveren van je collega's om.

Informatie- en Dossierfolders
Gezond & Zeker ontwikkelt informatiemateriaal om jou als ergocoach te ondersteunen bij het vervullen van je rol in je team. Want ergocoaches geven hun collega's advies en feedback over het uitvoeren van handelingen en de randvoorwaarden om bepaalde handelingen optimaal uit te voeren.  
Bekijk de folders en bestel hier.

Posters
Recentelijk zijn er handige posters voor Gezond & Zeker ontwikkeld waarop de praktijkrichtlijnen staan afgebeeld. Makkelijk om ze nog eens door te nemen, of om op te hangen op de werkvloer! Je kunt ze hier downloaden (PDF), of gratis bij ons bestellen via info@gezondenzeker.nl.

Nieuwsbrief
Gezond & Zeker verstuurt 8 keer per jaar digitale nieuwsbrieven. Deze ontvang je automatisch als je je bij Gezond & Zeker bent aangemeld. Nog niet aangemeld? Doe dat nu

Let op!

  • Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een ontvangsbevestiging. Je kunt je bestelling binnnen 3 weken verwachten. Meestal is dit eerder.
  • Verzendingen boven het reguliere gewicht en/of die niet door de brievenbus passen, worden gefactureerd. Je ontvangt dan een factuur voor de verzendkosten. Zo kan Gezond & Zeker rendabel blijven.
  • Geef een volledig adres op en vermeld jouw afdeling.