Gezond & Zeker Logo

Gezond & Zeker

21012 Deelnemers

Aanmelden

FYSIEKE BELASTING

Hoe kunnen we je helpen?

Gezond & Zeker ontwikkelt informatiemateriaal om jou als ergocoach te ondersteunen bij het vervullen van je rol in je team. Want ergocoaches geven hun collega's advies en feedback over het uitvoeren van handelingen en de randvoorwaarden om bepaalde handelingen optimaal uit te voeren. We helpen je met:

Praktijkinformatie voor ergocoaches
Steekwoorden zijn praktisch en concreet. Elke folder bevat drie stappen met verhelderende illustraties, die jou en vooral ook de collega’s die je begeleidt als ergocoach, duidelijk maken hoe je bijvoorbeeld wast zonder water, verstandig gebruik maakt van je werkruimte of steunkousen aantrekt op een verantwoorde manier. Waar relevant, vind je ook de mobiliteitsklasses waarvoor je deze techniek gebruikt. Naast het praktisch deel bevat elke folder een theoretisch gedeelte, waarin de achtergronden van de ’drie-stappen-techniek’ worden toegelicht. Dit gedeelte kun je afscheuren en bijvoorbeeld bundelen; je hebt dan een goed naslagwerk en veel informatie over relevante handelingen. De drie stappen kun je kopiëren en delen met je collega’s. Als hulpmiddel in het zorgdossier of je werkmap stoppen of gebruiken bij trainingen.

Dossierinformatie voor ergocoaches
Deze folders kunnen als een set (incontinentie) of op zich zelf staand gebruikt worden. Bestemd voor de ergocoach zelf waarin dieper op verschillende onderwerpen op het gebied van fysieke belasting wordt ingegaan. 

Alle titels kun je hieronder bekijken en downloaden. Je kunt alle folders ook gratis aanvragen voor jou en je collega's via het bestelformulier. Klik hiervoor op de detailpagina van een folder op het winkelwagentje. Op het bestelformulier kun je dan aangeven welke folders je zou willen ontvangen.

Let op!

  • Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een ontvangsbevestiging. Je kunt je bestelling binnnen 3 weken verwachten. Meestal is dit eerder.
  • Verzendingen boven het reguliere gewicht en/of die niet door de brievenbus passen, worden gefactureerd. Je ontvangt dan een factuur voor de verzendkosten. Zo kan Gezond & Zeker rendabel blijven.
  • Geef een volledig adres op en vermeld jouw afdeling.
De folders over 'Goed gebruik van glijzeilen' en 'Tillen, de technieken' zijn helaas momenteel niet beschikbaar