Gezond & Zeker Logo

Gezond & Zeker

21012 Deelnemers

Aanmelden

E-LEARNING

Leer meer over omgaan met agressief gedrag

Welkom bij de e-learning Omgaan met agressief gedrag van Gezond & Zeker.

Deze e-learning module is voorzien van speciaal voor Gezond & Zeker gemaakte foto’s en filmpjes. Je leert snel en effectief door plaatjes en filmpjes te bekijken en daarover vragen te beantwoorden. De modules bevatten ca. 20 vragen, de hele module doorlopen kost je ca. een half uur.

Start hier de cursus Omgaan met agressief gedrag

Je bent niet verplicht de hele cursus te doorlopen, je kunt altijd stoppen en op een ander moment opnieuw beginnen. Wanneer je 80% van de vragen goed hebt, kun je aan het eind van de e-learning een certificaat uitprinten. Je ziet dan een donkerblauw certificaat symbool rechtsbovenin de pagina. Je kunt je score na afloop zien door rechtsonderin de pagina op het symbool hiervoor te klikken. Mocht je nog geen 80% hebben gehaald, geen nood, dan doe je de module simpelweg nog een keer.

Je traint met de e-learning om te leren, dit doe je ook door de vragen te herhalen. Iedereen kan van de e-learning van Gezond & Zeker gebruik maken.

De in de e-learning gebruikte filmpjes zijn ook op Youtube te vinden, je kunt de filmpjes ook gebruiken voor trainingen en cursussen.