Gezond & Zeker Logo

Gezond & Zeker

21012 Deelnemers

Aanmelden

AGRESSIE

Wil je meer aandacht voor agressie in je organisatie?

Gezond & Zeker beschikt over een informatiepakket met promotiemateriaal voor veiligheidscoaches. Dit materiaal kun je gebruiken om je collega's te informeren over je taak als veiligheidscoach of om je collega's te coachen om de gevolgen van agressie op de werkvloer te verminderen. Al deze middelen zijn gratis of er wordt bij grote aantallen een vergoeding van de portokosten gevraagd. Je kunt dit promotie/informatie materiaal aanvragen. Klik dan op de detailpagina op het winkelwagentje. Op het bestelformulier kun je dan aangeven hoeveel stuks je van het promotiemateriaal  zou willen ontvangen.

Promotiemateriaal

 

  1. Ken je onze pocket 'Genoeg van Agressie'? Als nieuwe ergocoach of veiligheidscoach ontvang je bij aanmelding bij Gezond & Zeker deze pocket of de ergocoach mini-pocket.
  2. De Prakijkinformatiefolders Agressie worden gedistribueerd door de regionale organisaties die zijn aangesloten bij RegioPlus waar Gezond & Zeker wordt uitgevoerd. Je kunt contact opnemen met je regiocoördinator (zie regio). Deze kan je ook meer vertellen over regionale workshops, netwerkbijeenkomsten, etc. Naast de praktijkinformatiefolders over agressie, zijn er ook praktijkinformatiefolders Fysieke belasting, ook interessant voor veiligheidscoaches!  
  3. Nieuw verschenen: het Gezond & Zeker Veiligheidspaspoort. Dit hulpmiddel is geschikt voor alle medewerkers in zorg en welzijn. Klik hier om het Veiligheidspaspport te downloaden. Kijk hier voor de toelichting. 
  4. Wil je collega's op de hoogte brengen van de activiteiten van Gezond & Zeker, vraag dan de registratieflyer aan om uit te delen in je organisatie. Je ontvangt een mini-pocket als welkomstgeschenk. 
  5. Alle nummers van het Gezond & Zeker Magazine zijn gratis op te vragen, wanneer je je aanmeldt bij Gezond & Zeker. Het is ook mogelijk om grotere aantallen van het Magazine aan te vragen voor interne bijeenkomsten, wanneer je instelling bijvoorbeeld net met veiligheidscoaches in je organisatie start. 

  6. Gezond & Zeker verstuurt ook acht keer per jaar digitale nieuwsbrieven, deze ontvang je automatisch als je bent aangemeld. Nog niet aangemeld? Doe dat nu!
  7. Wil je het beeldmerk voor veiligheidscoaches gebruiken? Dat kan, download 

    hier het Veiligheidscoach beeldmerk (alleen voor niet-commerciële doeleinden).  

 

Let op! Verzendingen boven het reguliere gewicht en/of die niet door de brievenbus passen, worden gefactuureerd. Je ontvangt dan een factuur voor de verzendkosten. Zo kan Gezond & Zeker rendabel blijven.