Gezond & Zeker Logo

Gezond & Zeker

21012 Deelnemers

Aanmelden

AGRESSIE

Mini-pocket 'Genoeg van agressie'

Bekijk het boekje on-line of download hier de pdf 

De eerste reacties zijn lovend: ‘Wat een heerlijk compact boekje’, ‘Ziet er goed verzorgd uit’ en ‘Fijn om te hebben, als naslagwerk’. Ook na een kritischer blik zullen de reacties vast positief zijn, want de nieuwe Veiligheidscoach mini-pocket geeft veel praktische informatie.

Tips en informatie

Wat is een veiligheidscoach? Welke taken en functies heeft hij of zij? Welke kosten zijn ermee gemoeid en wat levert een veiligheidscoach op? Wat noem je precies agressie? En hoe kun je het voorkómen? Welke landelijke afspraken zijn er over de omgang met agressie en hoe werken de diverse zorgbranches en zorginstellingen veiligheidsbeleid uit?  Naast feiten, wtenswaardigheden en verwijzingen biedt het boekje tal van praktische tips en luchtig geschreven voorbeelden. Bovendien geeft het informatie over wat de organisatie moet en kan betekenen bij agressie.

Aanvragen

Lees meer over de ‘do’s en don’ts’ bij verbaal geweld. Maar ook over de impact van verlichting, geluid en kleur of veel voorkomende denkfouten rondom agressie. De Veiligheidscoach mini-pocket is een must voor elke zorginstelling.

Als nieuwe ergocoach of veiligheidscoach ontvang je bij aanmelding bij Gezond & Zeker deze of de ergocoach mini-pocket. Een extra pocket bestellen kost €7,50.