Gezond & Zeker Logo

Gezond & Zeker

20811 Deelnemers

Aanmelden

AGENDA

Op deze pagina vind je een overzicht van workshops, bijeenkomsten, congressen, etc. die interessant zijn voor medewerkers in zorg en welzijn die zich bezig houden met de preventie van fysieke belasting en agressie. Heb jij een item voor de agenda? Mail het ons.

Agenda

21-11-2017
Meer Grip op uw Werkdag
Is uw mailbox één grote to do list? Heeft u het gevoel dat u geleefd wordt door de waan van de dag? Heeft u moeite om alle ballen tegelijk in de lucht te houden? Wilt u meer ontspannen toekomen aan de dingen die voor u belangrijk zijn, maar weet u niet waar te beginnen? Dan is deze workshop iets voor u!
U wordt zich tijdens deze workshop bewust van het feit dat het helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn om zelf meer grip te creëren op uw werkdag. Denk hierbij aan het optimaliseren van uw werkplek, inbox zero en timemanagement, maar ook aan het optimaliseren van uw energieniveau tijdens een werkdag. De nadruk van deze workshop ligt op DOEN, ervaren. Na deze workshop weet u welke stappen u vandaag al kunt zetten om meer rust te krijgen in uw hoofd en ruimte in uw agenda.

U kunt zelf voorafgaand aan deze workshop input leveren als u wilt via info@optiworkadvies.nl. Zo kan de trainer de workshop aansluiten bij wat er leeft onder de doelgroep.

Programma
Opening
Waarom organiseren wij?
De timemanagement uitdagingen van P&O professionals
Tips & basics werkplekorganisatie
Tips & basics e-mailbeheer
Tips & basics timemanagement
Tips & basics energiemanagement tijdens een werkdag
Waarom is het volhouden van nieuwe gewoonten zo lastig?
… En zo houdt u het wél vol!
Afsluiting

Wanneer
9 mei 2017: 9.00-12.00 uur
21 november 2017: 9.00-12.00 uur

Voor wie
De workshop is voor P&O professionals

Door wie
De workshop wordt verzorgd door Sandra van Dijk, eigenaar van Optiwork Organizing en Advies.

Locatie
ZorgpleinNoord, Rummerinkhof 2, 9751 SL Haren

Please wait