Gezond & Zeker Logo

Gezond & Zeker

20477 Deelnemers

Aanmelden

AGENDA

Op deze pagina vind je een overzicht van workshops, bijeenkomsten, congressen, etc. die interessant zijn voor medewerkers in zorg en welzijn die zich bezig houden met de preventie van fysieke belasting en agressie. Heb jij een item voor de agenda? Mail het ons.

Agenda

06-03-2017
Basiscursus Ergocoach - VOL
In deze cursus staat het in praktische zin aanleren van vaardigheden centraal. Kernbegrippen hierbij zijn: initiëren van beleid, uitvoeren van observaties van werksituaties, vastleggen van gedrag van de medewerkers, ergonomische omstandigheden en hulpmiddelen en het borgen van veranderingen.
07-03-2017
HRM Ronde tafel – Duurzame inzetbaarheid
Deze bijeenkomst is onderdeel van de HRM ronde tafel bijeenkomsten die wij organiseren voor HR managers en medewerkers om elkaar te ontmoeten en te informeren over actuele thema’s. Het platform biedt een unieke gelegenheid om in korte tijd met uw regionale collega’s van gedachte te wisselen. Iedere bijeenkomst zal centraal staan rond een thema en worden ingeleid door een deelnemer of expert uit het veld.
07-03-2017
Communicatietraining voor Ergocoaches - Dag 1
In het werk als ergocoach kom je dagelijks in aanraking met veel verschillende medewerkers die zich allemaal op geheel eigen wijze gedragen en hun werk doen. Vaak is dat leuk en gaat het goed, soms ook niet. Hoe ga je daar nu op een goede professionele manier mee om zonder in lastige discussies te belanden, welles-nietes gesprekken en/of met een vervelend gevoel te blijven zitten?
13-03-2017 - 18-03-2017
Week van Zorg en Welzijn
De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 13 t/m 18 maart 2017. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer.
21-03-2017
Workshop ‘Kleur je collega’ voor ergocoaches en veiligheidscoaches
"Communiceren is heel simpel maar het moeilijkste wat er is, is simpel communiceren (Variant op ‘voetbal is simpel’ van Johan Cruijff)" In het werk als ergocoach kom je dagelijks in aanraking met veel verschillende medewerkers die zich allemaal op geheel eigen wijze gedragen en hun werk doen. Vaak is dat leuk en gaat het goed, soms ook niet. Hoe ga je daar nu op een goede professionele manier mee om zonder in lastige discussies te belanden, welles-nietes gesprekken en/of met een vervelend gevoel te blijven zitten?
21-03-2017
Communicatietraining voor Ergocoaches - Dag 2
In het werk als ergocoach kom je dagelijks in aanraking met veel verschillende medewerkers die zich allemaal op geheel eigen wijze gedragen en hun werk doen. Vaak is dat leuk en gaat het goed, soms ook niet. Hoe ga je daar nu op een goede professionele manier mee om zonder in lastige discussies te belanden, welles-nietes gesprekken en/of met een vervelend gevoel te blijven zitten?
27-03-2017
Masterclass Duurzame inzetbaarheid
Binnen Zorg en Welzijn zien we momenteel een sterke vergrijzing, gepaard met een ontgroening. De krapte op de arbeidsmarkt laat zich in diverse deelsectoren al concreet voelen. In combinatie met de toenemende maatschappelijke en economische dynamiek ontstaat de cruciale vraag voor HRM-professionals: Hoe blijven medewerkers waardevol en duurzaam inzetbaar voor mijn organisatie? Daarover gaat de masterclass Duurzame inzetbaarheid die WZW samen met de HAN organiseert.
04-04-2017
Vervolgcursus voor Ergocoach
Deze training is specifiek voor zorgprofessionals die de Basisscursus Ergocoach hebben gevolgd en in het team de functie van ergocoach vervullen. Het doel van de training is om de taken en verantwoordelijkheden die zijn aangeleerd in de Basiscursus Ergocoach aan te scherpen of te verdiepen.
10-04-2017
Workshop 'Duurzame inzetbaarheid en employability: hoe toekomstbestendig is uw medewerker?'
Aandacht voor het vermogen van medewerkers in zorg en welzijn om nu en in de toekomst verschillende werkzaamheden en functies adequaat te blijven vervullen in de eigen organisatie of in een ander organisatie is een actueel onderwerp. Langer door willen werken is mooi, maar langer door moeten werken is voor velen een minder verleidelijk perspectief.
13-06-2017
Training Huis van Werkvermogen als kapstok voor duurzame inzetbaarheid
Een interactieve training en leren werken met de app ‘Huis van werkvermogen’
13-06-2017
Regiomiddag Friesland Gezond & Zeker
Net als in 2015 en 2016 organiseert Venturaplus in Friesland op 13 juni 2017 een Gezond & Zeker Regiomiddag.
05-10-2017
Basistraining Creëren van draagvlak beleid Duurzame Inzetbaarheid
De training maakt gebruik van de 7 stappenmethodiek die ontwikkeld is om organisaties te helpen bij het opzetten van succesvol beleid rondom duurzame inzetbaarheid. Binnen de training wordt theorie gekoppeld aan een praktische toepassing van hulpmiddelen die horen bij de 7 stappen.
Please wait