Gezond & Zeker Logo

Gezond & Zeker

20639 Deelnemers

Aanmelden

AGENDA

Op deze pagina vind je een overzicht van workshops, bijeenkomsten, congressen, etc. die interessant zijn voor medewerkers in zorg en welzijn die zich bezig houden met de preventie van fysieke belasting en agressie. Heb jij een item voor de agenda? Mail het ons.

Agenda

30-05-2017
Arbo Netwerk Zeeland
ViaZorg biedt sinds het voorjaar van 2015 een platform voor kennisoverdracht en informatie-uitwisseling tussen arbo-coördinatoren. Binnen het netwerk wordt gesproken over ontwikkelingen binnen de eigen organisaties en het onderwijs op het gebied van arbo-zaken en op nieuwe wet- en regelgeving.
07-06-2017
Training Huis van Werkvermogen als kapstok voor duurzame inzetbaarheid
Vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, langer doorwerken, gezonde en flexibele medewerkers, behoud van personeel en een vitale organisatie: het blijven thema’s die op de agenda van organisaties staan. Het Huis van Werkvermogen geeft inzicht in wat we kunnen aanpakken om duurzame inzetbaarheid te vergroten. Het antwoord op de vraag: ‘Hoe we komen tot een duurzaam inzetbare aanpak?’ is een zeven stappen methodiek. Daarmee kunt u in uw organisatie op een gemakkelijke manier handen en voeten geven aan duurzame inzetbaarheid.
13-06-2017
Training Huis van Werkvermogen als kapstok voor duurzame inzetbaarheid
Een interactieve training en leren werken met de app ‘Huis van werkvermogen’
05-10-2017
Basistraining Creëren van draagvlak beleid Duurzame Inzetbaarheid
De training maakt gebruik van de 7 stappenmethodiek die ontwikkeld is om organisaties te helpen bij het opzetten van succesvol beleid rondom duurzame inzetbaarheid. Binnen de training wordt theorie gekoppeld aan een praktische toepassing van hulpmiddelen die horen bij de 7 stappen.
21-11-2017
Meer grip op uw werkdag
Is uw mailbox één grote to do list? Heeft u het gevoel dat u geleefd wordt door de waan van de dag? Heeft u moeite om alle ballen tegelijk in de lucht te houden? Wilt u meer ontspannen toekomen aan de dingen die voor u belangrijk zijn, maar weet u niet waar te beginnen? Dan is deze workshop iets voor u!
Please wait